Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Nieuws: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Vaarwel Mercedes-Benz CLS Shooting Brake!

09.07.2015

De CLS Shooting Brake brengt 'de coupé naar een ander niveau', volgens Mercedes-Benz. Althans, dat is wat men ons vertelde bij de introductie van de conceptcar in 2010. Toen het productiemodel twee jaar later volgde waren wij vooral enthousiast over het lef van Mercedes-Benz. Maar dat lef bleek misschien wel iets te groot.

Diverse bronnen binnen Mercedes-Benz hebben nu naar buiten gebracht dat we afscheid gaan nemen van de CLS Shooting Brake. De vraag naar de auto is niet groot genoeg en met name Noord-Amerika en China zitten niet op de sportief gelijnde stationwagon te wachten. Tsja, dan moet je eieren voor je geld kiezen.

Dat wordt dus CLA rijden
Het blijft vooralsnog dus bij een eenmalige oefening. Als de volgende generatie CLS zich in 2018 zal aandienen verdwijnt de Shooting Brake. Toch enthousiast over dit concept? De CLA is er ook als Shooting Brake. En als die wel succesvoller is komt daarvan mogelijk ooit wel een tweede generatie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model