Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz CLS-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz CLS-klasse

Vorsteiner wacht op CLS 63 AMG

10.08.2012

Vorsteiner maakt zich op om de CLS 63 AMG flink toe te takelen. Om ons op te warmen heeft het alvast een voorproefje naar buiten gebracht van hun snode plannen.

De Mercedes-Benz CLS 63 AMG is misschien wel de meest stijlvolle van alle opgepompte Mercedessen maar ook deze zal niet ontkomen aan menig tuner met nog snodere plannen. Vorsteiner kan in ieder geval niet wachten en stuurde alvast een computertekening de wereld in om te laten zien wat we kunnen verwachten. In tegenstelling tot menig ander project van de tuner belooft dit een zwaar verbouwde bolide te worden.

Aero
Men spreekt zelf van een 'lightweight pre-preg carbon fiber aero package'. Een hele mond vol wat enigszins aangeeft hoeveel werk er in de Vorsteiner CLS 63 AMG gaat zitten. Daarnaast wekt het de indruk dat de tuner vooral zich met het opkalefateren van het model bezighoudt  zonder al te veel aan de onderhuidse techniek te veranderen. Grote, agressieve gestileerde wielen, een aangepaste grille en een extreme bodykit zijn in ieder geval aan de orde van de dag. Eigenlijk is het voldoende gezien de CLS 63 AMG standaard uitgerust is met 557 pk en 800 Nm. Meer dan genoeg om de driester flink de sporen te geven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model