Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz CLS 63 AMG

Nieuws: Mercedes-Benz CLS 63 AMG

Vorsteiner dikt Mercedes C 63 AMG nog verder op

19.12.2013

Het gaat de Amerikaanse tuner Vorsteiner behoorlijk voor de wind zo lijkt het. De firma presenteerd achter elkaar nieuwe tuningspakketten voor de meest uiteenlopende modellen. Nu presenteren ze hun wel heel aantrekkelijke visie op de CLS 63 AMG.

Zoals zo vaak blijft het bij Vorsteiner enkel bij visuele opleukerij, zo ook bij hun nieuwste, de Mercedes CLS 63 AMG. Die laat met z’n 525 pk of 557 pk (met AMG Performance Package) sterke V8-biturbo dan ook weinig te wensen over. Maar ook dat wat erbij is gekomen merk je niet meteen op als je de CLS 63 AMG niet van binnen en buiten kent.

Strelen
De aanpak van Vorsteiner is even subtiel als anders, met bij de CLS 63 AMG een frontsplitter van carbon en een diffuser uit hetzelfde lichte, kostbare materiaal. Het lijkt alsof de Amerikanen de onder handen te nemen auto's telkens alleen maar zachtjes willen strelen om ze net dat extra beetje sympathie (mee) te geven. De toegevoegde esthetiek dat nog het meest in het oog springt bij de CLS 63 is het kleine achterklepspoilertje en niet te vergeten een set wielen uit de eigen keuken. Mooi van eenvoud.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model