Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz CLK Grand Edition

Nieuws: Mercedes-Benz CLK Grand Edition

CLK Grand Edition ‘AMG-look-a-like’

08.05.2008

Mercedes-Benz lanceert een speciale editie van de CLK coupé en CLK cabriolet, genaamd Grand Edition. Zodoende wil Mercedes-Benz de verkoopaantallen van de CLK coupé en cabriolet nog enigszins opkrikken voordat deze plaatsmaakt voor z’n opvolger.

Bij Mercedes wordt volop gewerkt aan de compleet nieuwe CLK en CLK Cabriolet. Voordat dit model echter bij de dealers staat maakt Mercedes de huidige modellen nog extra aantrekkelijk met een exclusief pakket. Het speciale optiepakket Grand Edition bevat onder meer vijf exclusieve lakkleuren (Palladium zilver, Obsidian zwart, Indium grijs, Irridium zilver, of de trendy kleur Diamond wit metallic) die zijn te combineren met twee verschillende kleuren leer. Het lederen interieur kan in Tobacco bruin met beige stiksels of zwart met grijze stiksels worden gestoken.


AMG-stylingelementen
Mercedes CLKNaast de verschillende combinatiemogelijkheden van carrosseriekleuren en lederen interieurs, kan men de Grand Editions ook herkennen aan de diverse exterieure AMG-stylingelementen. Zo behoren een voorspoiler, dorpelbekleding en een speciale achterbumper van huistuner AMG tot het Grand Edition-pakket. De zilver-matte grille onderscheid de CLK coupé en cabriolet Grand Editon van de 'echte' AMG's van Mercedes. Verder is de Grand Edition voorzien van een groter verchroomd uitlaateindstuk en is de uitlaatdemper aangepast, zodat deze een diep en sportief geluid produceert. Aluminium-look pedalen met rubberen noppen en aluminiuminleg in het dashboard maken het geheel af. De 18 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met bandenmaten 225/40 R18 vóór en 255/35 R18 achter zorgen voor de nodige tractie en verstevigen de sportieve uitstraling.

Kostenplaatje
Mercedes CLKDe meerprijs van de Grand Edition-uitvoering bedraagt slechts € 994,-. Wie naast dit pakket ook kiest voor de exclusieve lakkleur Diamond wit metallic, moet € 2.107,- extra overhandigen aan de dealer. De Grand Editions zijn per direct leverbaar in combinatie met alle beschikbare motorvarianten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model