Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Mercedes-Benz CLA

Nieuws: Mercedes-Benz CLA

Brabus-jas voor Mercedes CLA

06.05.2013

Hoewel hij nog maar koud bij de dealer staat toont Brabus alweer de eerste getunede Mercedes CLA. De wijzigingen zijn overigens opmerkelijk subtiel en elegant voor de Duitse tuner.

Stoer doch subtiel, het lijkt er op dat Brabus met deze Mercedes-Benz CLA inzet op klanten die het iets minder schreeuwerig willen hebben. Het sausje van de Duitse tuner maakt de CLA net even wat spannender dan het fabrieksmodel, hoewel dat van buiten niet direct opvalt. Wielen in de verkrijgbare maten 18 of 19 inch en een nieuwe diffuser met twee dubbele uitlaatpijpen zijn namelijk de enige optische wijzigingen.

Onzichtbaar
Onderhuids heeft Brabus de CLA van wat grotere aanpassingen voorzien. Zo is er één en ander aan het motormanagement veranderd; een additionele 34 pk en 35 Nm koppel brengen de viercilinder-turbomotor van de CLA 250 op 245 pk en 385 Nm. Een set kortere en stijvere sportveren doet de CLA niet alleen optisch goed, ook zorgt het voor een betere wegligging van de toch al niet slecht sturende CLA. Van het interieur liet Brabus geen beeld zien, maar ze melden wel dat er tal van mogelijkheden zijn om de cabine van de CLA naar eigen wens aan te passen. Ook sportieve interieuraccenten in de vorm van aluminium pedalen en een lederen sportstuur zitten nog in de pijplijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model