Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Vanafprijs vernieuwde C-klasse

14.01.2011

Eind december gepresenteerd, media maart bij de dealer, nu de prijzen. De in het nieuw gestoken Mercedes-Benz C-klasse Sedan en Estate zijn te koop vanaf € 34.950,-. Dat is duizend euro voordeliger dan voorheen.

De vernieuwde Mercedes C-klasse dankt zijn scherpere prijsstelling grotendeels aan efficiëntere motoren en het standaard op iedere C aanwezige ECO-start/stop-systeem. Over de hele lijn zijn ze tot wel 31% zuiniger geworden. Dat heeft ook uitwerking op de uitstoot en zodoende de vraagprijzen. De prijslijst begint straks bij € 34.950,- (C 180 CGI BlueEFFICIENCY met handgeschakelde zesversnellingsbak) en bij € 36.850,- voor deze instapper als Estate.

Business C-Class
Mercedes CGraag maakt Mercedes van de gelegenheid gebruik om het Business Class-pakket aan te prijzen. Dat bestaat uit het Becker MAP PILOT EU-navigatiesysteem met 3D-weergave, metallic lak, het Park Tronic System, een diefstal-/inbraakalarm, vierspaaks en met nappaleer bekleed multifunctioneel stuurwiel en LED-dagrijverlichting en is optioneel verkrijgbaar voor € 1.495,-. Daarnaast of in combinatie met het Business Class-pakket zijn er de 'klassieke' Elegance- en Avantgarde-uitvoeringen. De standaarduitrusting werd al uitgebreid met de Radio Audio 20 radio/CD-speler en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur.

De levering van de vernieuwde Mercedes-Benz C-klasse Sedan en Estate start in maart. De nog officieel te introduceren C-klasse Coupé laat niet lang daarna op zich wachten tegen nog onbekende prijzen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model