Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar 2016

29.09.2015

Tijdens het Driving Business Event in het Kasteel Vanenburg te Putten is de Mercedes-Benz C-klasse uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2016. De Jaguar XE werd tevens in het zonnetje gezet als Beste nieuwkomer.

De jury van de jaarlijkse verkiezing prees de Mercedes-Benz vanwege zijn hoge kwaliteit op het gebied van comfort, rijeigenschappen en veiligheid. Ook werd de C 350 e kort aangehaald. Deze plug-in hybrid – die dit jaar in aanmerking komt voor 7% bijtelling – heeft de Duitse fabrikant geen windeieren gelegd.

De andere nominaties waren voor de Audi A3, BMW X5, Mercedes-Benz E-klasse en de Renault Clio. De aanmoedigingsprijs van Beste Nieuwkomer ging dit jaar naar de Jaguar XE.

Bedrijfsauto van het Jaar
Naast het succes van Mercedes-Benz in de personenauto-tak had ook het bedrijfsauto-gedeelte reden voor feest. De vakjury verkoos de nieuwe Vito als Bestelauto van het Jaar 2016. Met name het dealernetwerk van de Mercedes-Benz Vans viel in de smaak bij de jury. Daarnaast werd de compleetheid aan aandrijflijnen en de uitstraling van de Vito geroemd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model