Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-Klasse tijdelijk premium

27.02.2012

Nog meer premium tegen een bescheiden prijs, aldus Mercedes-Benz. Het Duitse merk zet de C-klasse in de spotlights als aantrekkelijke Premium Edition uitvoering.

Meer voor minder is het credo van de Mercedes C-klasse Premium Edition waarmee het klantvoordeel kan oplopen tot € 4.499,-. Standaard aanwezig op deze slechts tijdelijk verkrijgbare C-klasse zijn: LED-dagrijverlichting, metallic lak (Limousine en Estate), het Becker Map Pilot-navigatiesysteem, Parktronic parkeerhulp met actieve parkeergeleiding en een multifunctioneel met nappaleder bekleed stuur (vierspaaks in de Limousine en Estate, driespaaks voor de Coupé en Avantgarde-modellen). Voor de Limousine en Estate geldt bovendien dat er zonder meerprijs keuze is uit de Elegance- of Avantgarde-uitvoering. Bij beide zijn 16 inch lichtmetalen velgen inbegrepen.

Alleen op de viercilinder
Mercedes-Benz C-klasseDe Premium Edition-uitvoering is alleen te bestellen in combinatie met de viercilinder benzine- en dieselmodellen van de C-Klasse. Dit varieert van de C 220 CDI Limousine en Coupé met 20% bijtelling tot de viercilinder Estate-modellen met 4MATIC-vierwielaandrijving. De C-Klasse Limousine Premium Edition is er vanaf € 36.795,-. De Estate en Coupé kosten respectievelijk € 38.695,- en € 40.195,-.

Intelligent Light System
Daarnaast kunnen de Premium Edition-modellen worden voorzien van het Intelligent Light System. Dit omvat Bi-Xenon-verlichting met actieve bochtverlichting en variabele lichtverdeling voor buitenwegen, snelwegen en bij dichte mist. Ook een koplampreinigingssysteem, dynamische lichthoogteregeling en knipperlichten en achterlichten met LED-techniek zijn inbegrepen. Normaliter vertegenwoordigen deze extra een warde van totaal € 1.814,-. Momenteel vraagt de Mercedes-dealer er € 995,- voor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model