Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz C-klasse

Dit is het interieur van de nieuwe Mercedes C-klasse

21.10.2013

Na meerdere spyshots en teaserfoto’s laat Mercedes ons nu niets verhullende beelden van het interieur van de nieuwe C-klasse zien. In januari zal hij z’n debuut beleven op de Autoshow van Detroit.

Het binnenste van de nieuwe C-klasse krijgen we in vol ornaat onder de neus geschoven. Het interieur van de Duitser oogt smaakvol en zal Mercedes kennende weer keurig afgewerkt zijn. Qua styling loopt de C-klasse in ieder geval weer volledig in lijn met de rest van de Mercedes-familie. Dat betekent dat het standaard 7 inch centrale display het meest in het oog springt. Hij is er eveneens met een grootte van 8,4 inch en in combinatie met een head-up display en touchpad. Ook het infotainmentsysteem MyCOMAND zal op het scherm worden weergeven.

Luxer
Wij voorspelden al dat de C-klasse een stukje luxueuzer zou worden en deze beelden bevestigen dat. Zo krijgt de C-klasse tal van nieuwe features, zoals het AC-systeem. Dat slimmigheidje gebruikt GPS om tunnels waar te nemen en de luchtcirculatie zo aan te passen dat er geen uitlaatgassen in de longen terechtkomen. Ook is er een slimme voorstoel die detecteert of er een kinderzitje is geplaatst en zo nodig de passagiersairbag uitgeschakeld. Het is slechts een greep uit de lijst met noviteiten die bij de onthulling van de nieuwe Benz alleen maar langer zal worden. Bereid je maar vast voor op meer teasers en informatie over de C-klasse aankomende weken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model