Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz C 350e plug-in hybrid

Nieuws: Mercedes-Benz C 350e plug-in hybrid

Mercedes prijst C 350e plug-in hybrid

03.02.2015

Nu is het zeker. De onder leaserijders mateloos populaire Volvo V60 plug-in hybrid krijgt er een serieuze concurrent bij in de vorm van de C 350e plug-in hybrid. Ook die is goed voor 7% bijtelling en Mercedes-Benz heeft daarvan nu de prijzen bekend gemaakt.

De C 350e plug-hybrid is verkrijgbaar als vierdeurs sedan en als extra ruime Estate en beide carrosserievarianten zijn bedeeld met de in de inleiding al genoemde aantrekkelijke bijtelling. Onmiddellijk naar de dealer hollen als werknemer met een leaseauto als secundaire voorwaarde heeft echter geen zin als je werkgever een leaseauto met dieselmotor verplicht en deze sowieso niet meer dan een halve ton mag kosten.

Prijzen
Zoals dat gaat met bijzondere modellen van een premiummerk is de Mercedes C 350e plug-in hybrid niet voor iedereen weggelegd. Diens prijs start namelijk bij € 57.995,- voor de Sedan-variant en de Estate kost minstens € € 59.995,-. Pittig, maar anderzijds marktconform als we de Volvo V60 plug-in hybrid erbij pakken. Die Zweed is er immers, op vijf euro na, ook vanaf 60 mille.

Niet van het benauwde
Zijn de eerdergenoemde criteria niet aan de orde en vormen dit soort aanschafprijzen geen barrière, dan zit je met de C 350e gebeiteld. Mercedes rust de spaarzame C-klasse namelijk behoorlijk rijk uit met zoal luchtvering, LED-verlichting, automatische airconditioning, het Garmin-navigatiesysteem, keyless go-startfunctie, het spiegelpakket, stoelverwarming en een automaat. Kopers kunnen daarnaast kosteloos kiezen tussen de Exclusive of de Avantgarde, respectievelijk de klassiek en sportief getinte uitvoering.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model