Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz B-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz B-klasse

Brabus doet Mercedes-Benz B-klasse

09.02.2012

Als er een auto is die een sprong in dynamiek heeft gemaakt, dan is het wel de Mercedes B-klasse. Aan Brabus om hierin nog een stap verder te gaan.

Brabus begon met de buitenzijde van de nieuwe Mercedes-Benz B-klasse. Het originele plaatwerk blijft ongemoeid en de tuner voegt alleen wat toe om tot het gewenste resultaat te komen. Zo kan de bestaande voorbumper aan de onderzijde voorzien worden van een subtiele spoilerlip dat indien gewenst in een andere kleur dan de carrosserie wordt gespoten. Wel dient de achterbumper iets aangepast te worden om er de diffuser in op te nemen. Ook moet er een zaag aan te pas komen om de sierpijpen van het sportuitlaatsysteem passend te maken.

Breed rubber
Mercedes-Benz B-klasseWielen zijn er in vele smaken en verschillende maten. De grootste heeft een diameter van 19 inch en het schoeisel dat daaromheen ligt bevat de maat 225/35Z19 op de vooras en 225/30Z19 achter. De hofleveranciers van Brabus voor rubber zijn Continental, Pirelli en Yokohama. Aan jou de keus welk merk het moeten worden. Motortuning voor de B-klasse kan Brabus momenteel nog niet verzorgen, maar daar wordt wel hard aangewerkt. Er is al wel vast rekening mee gehouden door een verlagingset aan te bieden. De B-klasse komt daarmee 30 mm dichter tegen het wegdek te liggen en het zorgt tevens voor een betere wegligging. Voor het interieur zijn de accessoires eveneens nog vrij beperkt. Geef Brabus nog even de tijd en echt iedere wens kan vervuld worden. Als er maar betaald wordt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model