Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz A-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz A-klasse

Brabus-programma voor A-klasse

05.11.2012

Af fabriek levert Mercedes-Benz de A-klasse AMG Sport, een extra sportief getooide uitvoering. En het is op dat model waar Brabus zijn accessoireprogramma voor de A-klasse voortborduurt.

In zekere zin is de Mercedes-Benz A-klasse onbekend terrein voor Brabus. Want in tegenstelling tot de oude is de nieuwe generatie wel een (rijders)auto die zich leent voor allerhande optische en technische tuning. Vanwege dit feit moet Brabus de nieuwe A-klasse nog enigszins ontdekken en dat vergt tijd wat meteen verklaart dat de tuner nog geen motortuning of een krachtbron uit eigen keuken voor het model kan aanbieden. Spoedig volgt daarover meer, want een en ander bevindt zich in de finalefase, aldus Brabus.

Verlengstukken
Vooralsnog dus enkel optische tuning en enkele modificaties die de rijprestaties van de A-klasse verbeteren. Het leveringsprogramma van vandaag omvat een frontspoilerlip die onderaan de bestaande AMG Sport-bumper wordt gemonteerd en zorgt voor meer neerwaartse druk op de vooras, een dakspoiler, een diffuser en verschillende smaken lichtmetaal. De maten variëren van 17 tot en met 19 inch en vervolgens kun je kiezen uit je favoriete bandenmerk als het maar Continental, Pirelli of Yokohama wordt. Een auditief uitlaatsysteem kan Brabus ook al leveren voor de A-klasse, evenals een set 25 mm kortere sportveren. Voor het interieur is er vooral veel leder of een combinatie van leder en alcantara verkrijgbaar. Alu-pedalen en matten met Brabus-logo maken het sfeertje compleet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model