Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes A-klasse

Nieuws: Mercedes A-klasse

Facelift Mercedes A-klasse

27.03.2008

De Mercedes A-klasse ondergaat een facelift en zal binnenkort al bij de dealers staan. Op de Autoshow in Leipzig zal de vernieuwde A-klasse officieel debuteren. Inmiddels is echter de eerste informatie al op internet beland.

De vernieuwde A-klasse heeft een minder subtiele facelift ondergaan dan bijvoorbeeld de CLS, ML-klasse en B-klasse. Door de compleet nieuwe koplampen, de gewijzigde grille en de andere voorbumper krijgt het front een dynamischer uitstraling. Ook aan de achterzijde werden de lichtunits opnieuw getekend en monteert Mercedes voortaan een andere bumper. Het geheel maakt de A-klasse wat sportiever.


Brandstofbesparing

Mercedes A KlasseNet als bij de B-klasse zal ook de A-klasse worden voorzien van brandstofbesparende maatregelen. Daarbij valt te denken aan BlueEfficiency-maatregelen voor de A 150 en A 160 CDI. Dankzij onder meer start-/stop-techniek, een verbeterde aërodynamica, een nog zuiniger krachtbron en banden met een lagere rolweerstand moeten deze twee modellen gunstige verbruikscijfers weten te realiseren.

Meer informatie volgt

Binnenkort zal er meer officiële informatie bekend worden gemaakt over de vernieuwde Mercedes A-klasse. De verwachting is dat het model nog voor de zomer bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model