Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes A-klasse

Nieuws: Mercedes A-klasse

A-klasse ook als Edition 125!

03.05.2011

Terwijl wij al op de uitkijk staan naar de nieuwe A-klasse positioneert Mercedes de huidige generatie nogmaals in de spotlights. Het 125 jarige jubileum van Mercedes is hier verantwoordelijk voor.

Honderdvijfentwintig jaar geleden begon het allemaal voor Duitse fabrikant en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. De voordeligste manier om dit feest mee te vieren is in de vorm van de A 160 BlueEFFICIENCY Edition 125! Voor een bedrag van € 18.990,- ontvang je dan de sleutel van een vijfdeurs A-klasse voorzien van een 95 pk sterke krachtbron en een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Wat te denken van metallic lak, elektronisch airconditioning, Audio 20 CD met zes luidsprekers, aux-aansluiting, Bluetooth interface en handsfreefunctie en luxueuze vloermatten. De uitvoering heeft bij elkaar opgeteld een voordeel van maar liefst € 4.455. Ook de overige A-Klasse modellen vieren het 125-jarige jubileum van Mercedes-Benz. Zo wordt tijdelijk Business Class met een waarde van € 3.455 zonder meerprijs aangeboden. De speciale Edition 125!-uitvoeringen zijn per direct te bestellen, maar de voorraad is beperkt.

Bekijk hier het aanbod Mercedes A-klasse

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model