Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda6

Nieuws: Mazda6

Nieuwe Mazda6 in Parijs

05.04.2012

Mazda heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe 6 op de Autosalon van Parijs zijn werelddebuut zal beleven. In het eerste kwartaal van 2013 volgt het marktdebuut.

Als een verrassing komt het bericht natuurlijk niet. Bij de onthulling van de Takeri concept maakte Mazda al bekend dat het een zeer realistische voorbode van de nieuwe Mazda6 is. Gezien de lijn die Mazda koos met de onthulling van de CX-5, met als voorloper de Minagi, zit er ongeveer een jaar tussen de onthulling van het studiemodel en het productiemodel. Zo ook bij de toekomstige 6.

SkyActiv en Kodo
Mazda 6De nieuwe Mazda6 zal uiteraard bol staan van Mazda´s ´uitgeknepen´ SkyActiv technologie. Net als de CX-5 en de conceptcar Shinari is het design gebaseerd op de nieuwe Kodo-taal. Dat betekent een atletisch gedaante, maar wel herkenbaar als een echte Mazda.

In september weten we alle details. Dan maakt Mazda´s nieuwe troef in het zakelijke D-segment namelijk zijn werelddebuut op de beursvloer in Parijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model