Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda6

Nieuws: Mazda6

Laatste kans: Mazda6 Exclusive GT

29.05.2012

De huidige Mazda6 wil nog één keer vlammen alvorens hij binnenkort met pensioen gaat. Daartoe heeft Mazda de Exclusive GT in het leven geroepen, een speciaal, extra rijk uitgerust model dat ook nog eens in slechts beperkte oplage leverbaar is.

Mazda vraagt € 26.490,- voor de 6 Exclusive GT en voor dat geld krijg je de sleutel overhandigt van een afgeladen Sportbreak met 1.8 liter viercilinder onder de kap. Een vermogen van 120 pk en 165 Nm levert dat blok die standaard is gekoppeld aan een manuele versnellingsbak met vijf verzetten. De uiterlijke luxe bestaat zoal uit 17 inch lichtmetaal, een speciale grille, donkergetint glas achter, een sportief interieur met bijbehorende halflederen stoelen en de mogelijkheid tot het kiezen van de exclusieve lakkleur Dolphin Grey Mica. Maar ook Crystal White Pearl Mica, Black Mica en Brilliant Black prijken op het mogelijke palet.

Negentig
Verder is de Mazda6 Exclusive GT van binnen uitgerust met onder meer gescheiden klimaatregeling, cruise control, stoelverwarming en een radio/CD/MP3-speler met stuurwielbediening. Vervolgens schittert er in het voetencompartiment nog een aluminium pedalenset. Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij want van deze exclusieve Mazda6 worden er maar 90 gebouwd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model