Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda6 Sportbreak

Nieuws: Mazda6 Sportbreak

Maak kennis met de Mazda6 Sportbreak

05.09.2012

Hij staat volgende maand al bij de dealer maar nu duiken pas de eerste officiële foto’s op. De Mazda6 Sportbreak moet in Nederland de meest succesvolle variant van dit Japanse vlaggenschip gaat worden.

Een verrassing is de Mazda6 Sportbreak al lang niet meer, we zagen hem vier weken geleden voor het eerst opduiken tijdens de opening van de productielijn. Desalniettemin is het opvallend dat we nog altijd zaten te wachten op de eerste officiële foto's waaraan nu een einde is gekomen. Vanaf heden is het nog slechts wachten op hoe het Nederlandse motorenpalet van de nieuwe 6 eruit zal komen te zien.

Primeur
Wat we wel weten is dat Mazda Nederland een primeur geeft in Europa door in oktober al een 6 bij de dealer te parkeren. Dit zal uitsluitend de Sportbreak betreffen, voorzien van een 145 pk sterke 2.0 liter Skyactiv-motor die dankzij zijn uitstoot in aanmerking komt voor 20% bijtelling. Dit belastingvoordeel is na 31 december alweer vervlogen waardoor haast geboden is. De prijs van met model als TS+ met Lease Pack bedraagt € 31.990,-.

In aanloop naar de Autosalon van Parijs zal waarschijnlijk meer informatie over de nieuwe Mazda6 naar buiten komen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model