Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda2

Nieuws: Mazda2

Actiemodellen Mazda 2 en 5

04.04.2012

Mazda introduceert voor de 2 en 5 respectievelijk de Navigator GT- en Executive GT-uitvoeringen. In de Mazda5 betekent dit volledig leren bekleding, terwijl het bij de Mazda2-actie vooral om stilistische details draait.

Voor de Mazda 2 Navigator GT wordt een TS+-uitvoering onder handen genomen. Zo wordt een TomTom-navigatiessysteem toegevoegd en krijgt de auto 16 inch lichtmetaal en een dakspoiler afkomstig van de GT-M. De GT-M-details zijn in het interieur terug te vinden in zowel een leren stuurwiel als versnellingspook en in de verwarmde voorstoelen. Onder de motorkap van de Navigator GT ligt de 1.3 liter benzinemotor die 84 pk voortbrengt. De motor kan ook in de BiFuel-variant geleverd worden en is in die configuratie tot 2014 wegenbelastingvrij. De meerprijs voor de Navigator GT-uitvoering bedraagt € 200,- ten opzicht van de TS+. Voor de reguliere motorisering betekent dit een vanafprijs van € 15.440,-  en als BiFuel start de prijs bij € 16.190,-.

Executive GT
Voor de Mazda 5 Executive GT zijn de wijzigingen een stuk minder ingrijpend. De uitgebreidste uitvoering (GT-M) krijgt tegen een vergoeding van € 430,- een volledig lederen interieur waarmee de vanafprijs op € 27.990,- komt. Deze Executive GT is uitgerust met een 2.0 liter benzinemotor en gekoppeld aan een handmatige zesbak. Beide modellen staan per direct in de Mazda-showroom.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model