Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda2 Sedan

Nieuws: Mazda2 Sedan

Niet voor Europa

19.11.2007

Mazda heeft in China de 2 Sedan gepresenteerd. De sedan-versie van de onlangs gepresenteerde nieuwe Mazda2 is echter niet bedoeld voor de Europese markt. Ondanks dat willen wij u het model niet onthouden. De 2 Sedan is immers een auto die laat ons Mazda´s toekomst toont.

Nieuws Mazda2 SedanDe nieuwe Mazda2 en Mazda6 laten ons zien hoe Mazda de nabije toekomst ziet. De Japanners zijn druk bezig om het complete modellengamma te vernieuwen en deze twee modellen hebben daarin een voortrekkersrol. Verdere uitbreiding van het gamma zien we ook in China. Mazda betreedt daar het B-segment met de 2 hatchback en deze 2 Sedan.

Productie in China

Nieuws Mazda2 SedanDe productie van de Mazda2 Sedan vindt plaats in de Changan Ford Mazda Automobile fabriek in de Chinese stad Nanjing. Vanaf het eerste kwartaal van 2008 zal de Mazda2 Sedan bij de Chinese dealers staan. Mazda biedt daarbij de keuze uit een 1.3 (85 pk) en een 1.5 (102 pk). Beide zijn benzinemotoren en zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model