Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda2 driedeurs

Nieuws: Mazda2 driedeurs

Driedeurs Mazda2 in Genève

29.01.2008

De Mazda2 debuteert in Genève als driedeurs model. Het gamma van de Mazda2 wordt daarmee voor het eerst uitgebreid met een driedeurs versie. Mazda spreekt over een sportiever en tevens betaalbaarder model dan de vijfdeurs versie.

De Mazda2 debuteerde in september 2007 en dat bleef wereldwijd niet onopgemerkt. De auto is de eerste Mazda die is ontworpen volgens de nieuwe Zoom-Zoom designstrategie en niet zonder succes. In vele landen won de auto Car of the Year awards en ook een vijf sterren score bij de EuroNCAP crashtest is lovenswaardig.

Drie motoren

Nieuws Mazda2 driedeursMazda wil dit succes verder voortzetten en presenteert een driedeurs versie van de 2. Het model moet volgens de fabrikant sportiever zijn en tevens een nog betaalbaarder prijskaartje krijgen. Motorisch zien we net als bij de vijfdeurs een 1.3 en 1.5 liter benzinemotor en een 1.4 liter dieselmotor. Zijn debuut beleeft de driedeurs Mazda2 op de Autosalon van Genève. Daar zal Mazda alle details bekend maken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model