Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda MX-5 Spyder & Speedster

Nieuws: Mazda MX-5 Spyder & Speedster

Las Vegas vormt decor Mazda MX-5 Spyder en Speedster

03.11.2015

Nog enkele dagen en dan barst in Las Vegas de SEMA weer los. Mazda is ook van de partij op dit Amerikaanse equivalent van de Essen Motor Show en presenteert er de MX-5 Spyder en nog puurdere Speedster.

Het lijkt een mooie traditie te worden van Mazda: om de zoveel jaar aantonen hoeveel puurder de MX-5 nog kan als haar ontwerpers praktisch alle vrijheid krijgen. In 2009 mondde dat al uit in de MX-5 Superlight en twee jaar deed Mazda het nog eens dunnetjes over met de MX-5 Spyder. Beide auto's waren toen gestoeld op de vorige generatie MX-5, de nieuwe Speedster en Spyder in Las Vegas zijn dat natuurlijk op de nieuwe MX-5.

Spyder
De twee versie die debuteert in 's werelds beroemdste gokstad is dus de MX-5 Spyder. Net als over de Speedster-variant zijn daarover amper details prijsgegeven, maar Mazda laat wel alvast weten dat het in beide gevallen puur gaat om designstudies voorzien van diverse vintage-stijlkenmerken. Productiekansen zijn dus klein helaas.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model