Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda MX-5 RF

Nieuws: Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF heeft prijskaartje

18.10.2016

Mazda versterkt het leveringsprogramma van de MX-5 met de MX-5 RF. RF staat voor Retractable Fastback en het model is feitelijk de directe opvolger van de MX-5 CC die ook een inklapbare hardtop had.

Omdat niet iedereen gecharmeerd is van de klassieke, stoffen kap brengt Mazda van de nieuwste generatie MX-5 ook een versie met inklapbare hardtop uit: de RF. Open en sluiten van het tweedelige klapdak gaat volgens Mazda prettig vlotjes (tijd wordt niet opgegeven) en kan bij snelheden tot 10 km/h. Over het effect van de zwaardere dakconstructie hoef je je geen zorgen te maken. De Japanners beloven dat de MX-5 RF zich evenzo watervlug laat rijden als de versie met stoffen kap. Qua comfort heeft de RF juist een streepje voor dankzij zijn (stillere) hardtop.

2.600 euro verschil
De Mazda MX-5 RF kan per direct besteld worden, maar rijden kan pas vanaf april volgend jaar. De prijs bedraagt € 35.480,- voor de TS-uitvoering en met de 1.5 liter, 131 pk sterke viercilinder onder de motorkap. Dit is een meerprijs van € 2.600,- ten opzichte van een vergelijkbare MX-5 met stofttop.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model