Cabrio-Special 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda MX-5 Kaminari

Nieuws: Mazda MX-5 Kaminari

Speciale MX-5 Kaminari

08.03.2011

De afgelopen 20 jaar is de Mazda MX-5 uitgegroeid tot de best verkochte tweezits cabrio. De Japanners vonden er al meer dan 900.000 klanten voor. En ze gaan er liefst nog even mee door. Een speciale reeks moet de nieuwsgierigheid van de koper even extra prikkelen.

De MX-5 Kaminari wordt aangedreven door een 126 pk sterke 1.8 liter benzinemotor, gekoppeld aan een vijftraps hangeschakelde versnellingsbak. Je kunt wel kiezen tussen een stoffen dak of een elektrisch openklapbare hardtop en drie koetswerktinten; aluminium Mica, Sparkling Black en Dolphin Grey. Die laatste is exclusief voor de speciale editie. Het uiterlijk wordt opgesmukt met chroom voor de deurgrepen, de voorbumpergrille, heeft zilverkleurige omlijsting van de mistlampen, 17-inch velgen en een witte lens voor het derde remlicht.

Lederen interieur
Aan de binnenzijde monteert Mazda grijs lederen stoelen en bijpassende deurpanelen, chroomafwerking rond het instrumentarium en de dashboardpanelen en een in zilver afgewerkte rolbeugel.

Zoek een mooie tweedehands Mazda MX-5

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model