Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda CX-5

Nieuws: Mazda CX-5

Mazda CX-5-trio steelt de show

05.11.2012

SEMA 2012 is in Las Vegas in volle gang en onder ander dit Mazda-trio trekt veel bezoekers naar zich toe. De drie speciale CX-5-en kennen ieder zo een specifieke thema met een avontuurlijke insteek.

De drie CX-5-en die Mazda op de SEMA Show heeft neergezet zijn stuk voor stuk stoer aangekleed maar waarvan de CX-5 Urban ook van ieder willekeurige autotuner had kunnen komen. Met z'n matzwarte lak, weliswaar gedecoreerd met motieven die voor opvallende schaduweffecten moeten zorgen, en gigantische 22 inch wielen is deze CX-5 vooral bedoeld om te imponeren. En dat niet enkel visueel maar ook auditief aan de hand van een uitlaatsysteem van Racing Beat.

CX-5 Dempsey
Welke vrouw kent hem niet, Patrick McDreamy Dempsey. De voornamelijk onder vrouwen geliefde ster spelend in de ziekenhuisserie Gray's Anatomy kijkt warempel soms wat slaperig uit zijn ogen, maar in het echte leven is het een actief persoon en begenadigd autocoureur. De CX-5 Dempsey die naar hem is vernoemd en onder meer is uitgerust met een fietsendrager en aerodynamische dakkoffer past in deze zin dus prima in dit plaatje. Ook de rode accenten verspreidt over het ex- en interieur moeten de werkelijke aard van de acteur weerspiegelen.

CX-5 180
CX-5 180, veelal duidt zo'n laatste nummer op het aantal paardenkrachten onder de kap maar niet bij deze Mazda. Het getal 180 heeft alles te maken met het thema water- en wintersport en de acrobatische kunsten (en 180 graden draaien) die tijdens deze actieve sporten soms worden uitgevoerd. Op de carrosserie en de surfplank alsook de snowboards bovenop het dak geeft Mazda middels een abstract afgebeelde topgrafische kaart weer waar dat zoal gebeurt. Voor wie niet wijs kan worden uit de kaart, Mazda doelt op de wateren van Big Bear Lake en Piont Dume in Zuid-California. De vastgesnoerde sportattributen op de CX-5 180 komen daar uitstekend tot hun recht. Binnenin vind je vooral veel leder. Luxe en praktisch tegelijk wanneer je met je kletsnatte wetsuit naar een nabij gelegen baai rijdt voor die nog hogere golf.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model