Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda CX-5

Nieuws: Mazda CX-5

Facelift voor Mazda CX-5

11.11.2014

Mazda staat op scherp momenteel. De nieuwe lijn van de Japanners is succesvol en dat wenst men vanzelfsprekend graag zo te houden. Voor de eind 2011 gepresenteerde CX-5 staat een facelift gepland. En daarvan hebben we nu de eerste beelden.

De afbeeldingen zijn wat schimmig, maar we kunnen er precies datgene op zien dat we willen zien: de vernieuwingen. Enige voorkennis is daarbij wel vereist want Mazda houdt het subtiel. De grille is voorzien van lamellen in plaats van een ruitjesmotief, de inkeping rondom de mistlampen is opnieuw ingedeeld en de koplampen hebben en net even wat modernere invulling gekregen. Het moge duidelijk zijn dat de CX-5 niet meer nodig heeft om zijn succes voort te zetten.

Nieuw dashboard?
Wat Mazda nog meer in petto heeft blijft momenteel puur gissen. We kijken er niet vreemd van op als ook het interieur onder handen is genomen. Niet alleen omdat we bij de 6 ook een sterk vernieuwd dashboard zullen gaan zien, maar tevens omdat dit het meest kritische punt van de auto is. Het zou de CX-5 naar een hoger plan tillen dus hopen wij het van harte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model