Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda CX-5 prijzen

Nieuws: Mazda CX-5 prijzen

Mazda koppelt prijzen aan vernieuwde CX-5

15.01.2015

Mazda hoopt dat het succes nog eventjes aanhoudt met de vernieuwde CX-5. Eind maart staat de populaire crossover bij de dealers en dit zijn de (eerste) vanafprijzen.

Mazda zet met de vernieuwde CX-5 vooral in op de zakelijke rijder. Dat blijkt wel uit de nu bekendgemaakte vanafprijzen; slechts eentje daarvan heeft betrekking op de particulier. Die bedraagt € 27.990,- voor de 165 pk sterke 2.0 liter SkyActiv-benzine. Het op de leaserijder geënte Skylease-gamma is nieuw en start bij € 29.990,- . maar laten we de drie uitrustingniveaus daarvan even langs lopen.

Skylease, + of GT
Alle drie Skylease-modellen zijn te bestellen met de 2.0 liter SkyActiv-G 165 benzinemotor of de 2.2 liter SkyActiv-D, de dieselvariant met 150 pk. Beide motoren zijn bovendien leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De instapper heet kortweg Skylease en bevat onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, cruise control, navigatie, dual zone climate control en leder op zowel het stuurwiel en de pookknop. Zijn prijs begint bij net geen 30 mille.
Indien je iets meer luxe wenst kan je voor de Skylease+ gaan, die bovenop de eerder genoemde opties LED-verlichting, parkeersensoren, verwarmbare voorstoelen en digitale radio toevoegt. De meerprijs van dit pakket ten opzichte van de Skylease bedraagt € 1.000,-.
De nieuwe topuitvoering krijgt de naam Skylease GT. Deze is ook nog voorzien van Keyless Entry, elektrisch verstelbare voorstoelen in alle richtingen en een audiosysteem van Bose met negen speakers. De Skylease GT staat in de showroom met een vanafprijs van € 31.990,-.

De prijzen van de overige motoriseringen, waaronder de nieuwe SkyActive-G 192 met automaat en louter voorwielaandrijving, worden later bekendgemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model