Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda CX-3

Nieuws: Mazda CX-3

Los Angeles Auto Show decor Mazda CX-3

28.10.2014

De Mazda CX-3 staat achter de coulisse te trappelen om het podium op te rijden. Dat podium zal de Los Angeles Auto Show zijn, die medio november aanvangt. En er zal meer Mazda-nieuws te bewonderen zijn, want ook de vernieuwde 6 en CX-5 maken er hun opwachting.

Mazda pakt flink uit op de Los Angeles Auto Show met als grootste première de CX-3, het kleine broertje van de CX-5 die op diezelfde show in een vernieuwde gedaante wordt getoond. Ook de opgefriste Mazda6 zal er te zien zijn, evenals de Mazda2 en MX-5. Allebei nieuw.

SkyActiv
Wanneer een merk zoveel autonieuws aankondigt word je acuut nieuwsgierig naar diepere details. Die wil Mazda helaas nog niet kwijt. Als vanzelfsprekend beschikt de CX-3 in elk geval over allerlei SkyActiv-technologieën waardoor het sterke vermoeden ontstaat dat de aandrijflijnen vergelijkbaar zijn met die van de nieuwe Mazda2 en mogelijk een (krachtige) motor van de CX-5. Maar zeker hiervan zijn we dus niet. Eventjes afwachten nog tot 18 november, wanneer de LA Auto Show haar deuren opent voor de pers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model