Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda CX-3 SUV

Nieuws: Mazda CX-3 SUV

Mazda heeft CX-3 'menscentrisch' benaderd

25.09.2018

Verbeteringen als het gaat over design en technologie, a la. Maar een ´volledig menscentrische benadering´ komt een beetje zweverig over. De vernieuwde Mazda CX-3 heeft op het healingmatje gelegen.

We nemen het voor kennisgeving aan en koppelen aan de CX-3 'een heel fris model'. Een nieuwe grille, led-achterlichten, nieuwe lichtmetalen wielen en de kleur Soul Red Crystal. Het interieur heeft een kwaliteitsboost gekregen. De middenconsole is aangepakt en voorzien van een elektrische handrem en de middenarmsteun telt meerdere opbergvakken. Ook is er geschrapt in andere zaken waardoor er meer rust is gecreëerd. Geheel in lijn met 'het Japanse schoonheidsideaal', koppelt Mazda er aan...

Prijzen
De vernieuwde CX-3 staat nu in de showroom en de prijzen beginnen bij 24.490 euro. De speciale versie Sport Selected met veel extra's van de GT-M is er vanaf 27.990 euro. In de CX-3 debuteert een nieuwe 1.8 liter SkyActive-D dieselmotor (brandstofverbruik: 4,4 - 5,2 l/100 km). De 2.0 liter SkyActiv-G benzinemotoren (brandstofverbruik: 6,1 - 7,0 l/100 km, CO2: 140 - 160 g/km) zijn nu voorzien van dezelfde innovaties die werden toegepast in de huidige Mazda CX-5, waaronder afgeplatte zuigerkoppen en technisch hoogwaardige injectoren. Het veiligheidsniveu is naar een hoger niveau getild met onder meer Radar Cruise Control (MRCC) met Stop & Go-functie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model