Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mazda crossover SUV

Nieuws: Mazda crossover SUV

Mazda crossover SUV conceptcar

23.06.2008

Op de Autoshow in Moskou zal Mazda eind augustus een volledig nieuwe concept car onthullen. Het gaat om een sportieve compacte crossover SUV die speciaal voor de Russische markt is gemaakt.

Mazda NagaraHet studiemodel is ontworpen volgens de nieuwe designfilosofie van Mazda onder de naam 'Nagare' en treedt daarmee in de voetsporen van andere concept cars, zoals de Nagare, Ryuga, Hakaze, Taiki en Furai.  Daarbij worden specifieke 'flow' patronen en elementen uit de natuur als inspiratiebron gebruikt, zoals bijvoorbeeld het lijnenspel in zandduinen in de woestijn of het effect van de wind op een korenveld. Het designthema voor de nieuwe concept car van Mazda in Moskou is 'zijwinden'. Rusland is één van de snelst groeiende markten in Europa en is hard op weg om binnen niet al te lange tijd zelfs de grootste in Europa te worden. SUV's zijn bijzonder populair in Rusland, wat blijkt uit een marktaandeel van zo'n 20 %. De nieuwste concept car van Mazda is speciaal ontworpen voor jonge SUV-kopers met een groot gevoel voor stijl. De nieuwe concept car wordt onthuld tijdens de persconferentie van Mazda op 26 augustus.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model