Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maybach Edition 125!

Nieuws: Maybach Edition 125!

Luxe ten top in de Maybach Edition 125!

22.09.2011

Daimler viert het 125-jarige bestaan van Mercedes-Benz in alle lagen van het bedrijf. Ook Maybach proost mee met de extra luxueuze Maybach Edition 125!

Het toevoegen van nog meer luxe zit bij een toplimousine als een Maybach echt in de marges. Maar ter ere van 125 jaar Mercedes-Benz werden de mouwen graag nog een keer opgestrookt.
Gehuld in de two-tone carrosserielak Tahiti Black/Patagonia Silver en bedeeld met een nieuwe radiatorgrille maakt de Maybach Edition 125! nog net even wat bijzonderder dan de reguliere uitvoeringen. Met uitzondering van de gelimiteerde Zeppelin, want dat moet toch wel het paradepaardje onder de Maybachs blijven. Daarnaast rust de Maybach 57 Edition 125! nog op exclusieve titaniumzilveren 19 inch wielen, terwijl de langere '62' van 20 inch exemplaren geniet afgewerkt in Sterling Silver.

Wilhelm
Maybach Edition 125In het interieur wordt oorspronkelijk oprichter Wilhelm Maybach nog eens aangehaald en geëerd door zijn naam annex handtekening te verweken in het dashboard. Verder is er speciale donkere hemelbekleding, zwart, zacht gelooid leder en vooral erg veel emblemen. Indien gewenst komt zelfs Swarovski eraan te pas om het interieur te decoreren. Aan de twaalfcilinder verandert niets; de 57 en 62 doen het met een 550 pk en de 57 S en 62 S met 630 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model