Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Maybach Coupe (Xenatec)

Nieuws: Maybach Coupe (Xenatec)

Maybach Coupé van Xenatec

28.02.2011

De Maybach Coupé is in Genéve, maar niet op de Autosalon. Koetswerkbouwer Xenatec stelt de op de vernieuwde Maybach 57 S gebaseerde Coupé voor in een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen bij het "La Reserve"-hotel, vlak bij het meer van Genève. Daar zal deze speciaal door Xenatec-ontwerper Fredrik Burchhardt gespecifieerde bolide te zien zijn.

In een twee verschillende matte grijstinten die net als bij de Maybach-limousines door een fijn grijs lijntje van elkaar gescheiden worden pronkt de Maybach Coupé aan het meer. Aan de binnenzijde is gebruik gemaakt van buffelhuid in combinatie met donker nappa-leder (ook voor de dakbekleding) en vloerbekleding in Alcantara. Onder de kap ligt de 6.0 liter V12 biturbomotor van de Maybach 57 S - nog steeds goed voor 612 pk en 1.000 Nm trekkracht.

Prijzig
Dat klinkt duur. En dat is het ook. Deze met de toestemming van Maybach gecreëerde 5,73 m lange tweedeurs wisselt pas bij € 675.000,- van eigenaar. En daar komt de BPM dan nog bovenop.

Ons aanbod tweedehands Maybach

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model