Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati Quattroporte GT S MC

Nieuws: Maserati Quattroporte GT S MC

MC heeft Quattroporte gevonden

25.10.2010

Nog niet zo lang geleden riep Maserati “MC Sport Line” in het leven, een soort exclusiviteitsprogramma. Na twee verschillende GranTurismo’s met dit sportpakket is nu de Quattroporte aan de beurt.

Maserati, of eigenlijk de racedivisie Maserati Corse, presenteert in Sydney deze Quattroporte GT S MC Sport Line voorzien van sportieve accessoires uit het eind 2008 opgezette label. De aanpassingen zijn alleen optisch in tegenstelling tot de GranTurismo S MC's welke ook technisch naar een hoger plan zijn getild. Het thema is opnieuw wit waarbij de gebruikelijke chromen details bij de MC gehuld zijn in zwart. De wielen zijn speciaal voor het label ontworpen. In het interieur heeft het sfeervolle hout op het dashboard en de deurpanelen moeten wijken voor inlegstukken van koolstofvezel. Ook is het peperdure materiaal te vinden op de versnellingspook en de middenconsole vóór- en achterin. Een set aluminium voetpedalen met MC Line-embleem en sierlijke instaplijsten maken het sportpakket compleet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model