Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati Quattroporte Diesel

Nieuws: Maserati Quattroporte Diesel

Maserati prijst de Quattroporte Diesel

20.09.2013

Nadat Maserati de prijs van de benzine-Quattroporte al bekend maakte zijn nu ook de prijzen van de dieselvariant kenbaar gemaakt.

Het is voor 't eerst dat de Maserati Quattroporte aangedreven kan worden door een dieselmotor en ergens moeten we daar maar wat blij mee zijn. Want dankzij deze combi is de exclusieve Italiaanse sportlimousine bereikbaarder dan ooit geworden.
Maserati vraagt € 110.717,- voor de Quattroporte met 275 pk sterke 3.0 liter V6-diesel, en dat is nog eens 30 mille minder dan de al goedkoper geworden basisbenzine. Die - de Quattroporte S met 410 pk sterke V6 - is er vanaf € 140.357,-. Het topmodel, de versie met 530 pk sterke biturbo-V8, vergt een investering van krap twee euroton.

Uitrusting
Een Quattroporte die een stuk betaalbaarder is geworden is natuurlijk geweldig, maar wil je hem een beetje naar eigen smaak rijden, dan ben je al gauw een leuke B-segmenter aan opties verder. Zo is de meerprijs voor de 21 inch 'Titanio-Design'- velgen al vijf mille, kosten remklauwen in een andere kleur dan zwart je € 600,- extra en raak je van een fijner soort lederen meubilair al gauw € 5.000,- armer. Ook voor andere sierlijsten dan de standaard exemplaren moet er diep in de buidel getast worden en bij een volwaardige entertainmentsysteem is dat niet anders (vanaf € 3.500,-).
Standaard komt de Quattroporte Diesel zoal met 19 inch 'Tritone-Design'-wielen, zwarte remklauwen, pastellak Nero, lederen bekleding (basis), houtinleg natuurhout 'Radika' en een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model