Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati Levante

Nieuws: Maserati Levante

Maserati Levante plaagt in aanloop naar Genève

24.02.2016

Maserati maakt zich op voor de onthulling van de Levante, haar eerste SUV ooit. Dat staat te gebeuren op de Autosalon van Genève. Maar niet zonder eerst een plaagstootje uit te delen.

De Maserati Levante belooft een regelrechte tegenhanger van de Porsche Cayenne en de Range Rover Sport te worden. Ook zullen de Italianen het niet vervelend vinden dat er een Bentley Bentayga bij hun wordt ingeruild. Of een BMW X5.

Dikke motoren
Strikt genomen zijn de Audi Q7 en Mercedes GLE-klasse (Coupé) natuurlijk ook concurrenten. Maar, net als bij de X5, dan wel van het duurdere en snellere soort. De Maserati Levante doet het namelijk niet voor minder dan zes cilinders. Het liefst had 'Maser' louter achtcilinders op het palet getoond, maar dat kan nu eenmaal niet als het een zo groot mogelijk publiek wil bereiken. Vandaar dat er ook een diesel zal worden aangeboden. En het uiterlijk? Dat is zoals deze teaser definitief verklapt behoorlijk trouw aan de Kubang Concept uit 2003.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model