Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Maserati GranTurismo S Limited Edition

Nieuws: Maserati GranTurismo S Limited Edition

Gelimiteerde Maserati GranTurismo S

05.12.2011

De verkoop van de GranTurismo begint nu toch wat in te zakken en dus gooit Maserati er nog maar een limited edition tegenaan. Een andere reden is de viering van 150 jaar van één Italië.

De Maserati GranTurismo S Limited Edition is eigenlijk puur verering van het eigen volk, want enkel bedoeld voor de thuismarkt. Hoewel, slechts twaalf Italianen kunnen tot de trotse bezitters behoren. Maserati maakt de nieuwe eigenaren allemaal even gelukkig. Iedere GranTurismo Limited Edition is gehuld in een Sebring-matblauwe koets aangevuld met koolstofvezel carrosserieaccenten en rustend op 20 inch wielen met daaraan gepolijste remklauwen.

Plaquette
Voor het interieur heeft Maserati gegraaid in het magazijn van hun eigen MC Sport Line. Leder en alcantara staan aan de basis van al de weelde binnenin, maar inzittenden zullen er ook veel carbon (dashboard, middenconsole, stuurwiel) en een vleugje aluminium (voetpedalen) treffen. Ook worden bestuurder en passagier er nadrukkelijk op gewezen dat het hier niet zomaar een Maserati betreft. Een plaquette in de middenconsole met daarin het serienummer geperst kan niet missen tussen al het zwart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model