Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Zo van het circuit: MC Stradale

22.09.2010

Rechtstreeks afgeleid van de Trofeo GranTurismo MC en de GT4 race-uitvoeringen is dit de GranTurismo MC Stradale. Maserati’s snelste, lichtste en meest krachtige nieuwe model. Vanaf het eerste kwartaal van 2011 is ‘ie te koop voor legaal straatgebruik.

Vanuit Maserati's klantenkring is de behoefte ontstaan naar een GranTurismo met nog meer sportiviteit dan de al niet kinderachtige S-uitvoering. Als reactie daarop hebben ze deze Maserati GranTurismo MC Stradale gebouwd. Voorzien van hetzelfde aerodynamische bodypakket als de Trofeo GranTurismo MC-circuitversie zo van het circuit getrokken lijkt het. Ook beschikt de Stradale over een opgevoerde V8 die het schopt tot 450 pk, tien paardenkrachten meer dan de GranTurismo S. Over de exacte prestaties houdt Maserati nog de lippen stijf op elkaar. Men wil alleen zeggen dat de straatlegale MC de 300 km/h-grens kan doorbreken en het moet hebben van zijn haarscherpe handling-eigenschappen. Meer informatie volgt tijdens de onthulling op de Autobeurs in Parijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model