Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Wheelsandmore doet Maserati MC Stradale

27.05.2013

Normaliter houdt Wheelsandmore zich slechts bezig met opgedirkte wielen, maar voor de Maserati MC Stradale maakte de Duitse tuner een uitzondering. Het bedrijf hield het subtiel, maar desondanks is het resultaat opmerkelijk duivels te noemen!

Het tunen van Maserati´s is niet voor iedereen weggelegd, dus als er één uitpakt, is het direct opvallend. Maar met deze GranTurismo MC Stradale Demonoxious haalt de Duitse tuner Wheelsandmore echt alles uit de kast om in het hiernamaals een ontmoeting met de duivel zelf te bewerkstelligen. Niet alleen de naam helpt daarbij.

Rood
Een nieuwe luchtinlaat, nieuwe luchtkoeler, roestvrijstalen uitlaatpijpen, roodomrande 21 inch velgen omhuld met Hankook-rubber en eveneens bloedrode remklauwen verwijzen niet direct naar de duivel, maar dat 'Satan' op moet passen wordt pas echt duidelijk als alle cijfers van de Demonoxious bekend zijn. De 4,7 liter V8 is door middel van een supercharger en een nieuwe ECU gestegen naar een satanistische 666 pk. Vanuit stilstand moet daarmee de 100 km/h in 3,8 seconden bereikt zijn en de topsnelheid is elektronisch begrensd op 320 km/h. Duivels snel dus!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model