Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Nieuws: Maserati GranTurismo MC Stradale

Kwartetten in Maserati MC Stradale

27.02.2013

Goed nieuws voor degenen die graag een Maserati MC Stradale willen kopen maar dat toch laten vanwege het lage aantal passagiers dat meegenomen kan worden. Binnenkort is de smakelijke GranTurismo MC Stradale er namelijk ook met achterbank.

Met z'n vieren in een MC Stradale, het wordt mogelijk. Maserati monteert namelijk een achterbank in haar snelste model voor de openbare weg. Op de plek waar normaliter een rolkooi de ruimte vult, kunnen straks twee extra passagiers zitten. De been- en hoofdruimte achterin zal vast te wensen overlaten, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden, nietwaar?!

Meer vermogen
Naast het beschikbaar stellen van een heuse achterbank voerde Maserati nog meer vernieuwingen door bij de GranTurismo MC Stradale. De sportcoupé krijgt er namelijk 10 pk bij waardoor het totaalvermogen op 460 pk komt te liggen. Zou dit zijn gedaan om het extra gewicht van de achterbank te compenseren? Mogelijk, het extra vermogen van de 4.7 liter V8 brengt de MC Stradale in ieder geval naar een top van 300 km/h.
Verder trakteert de MC Stradale binnenin op diverse, nieuwe sierelementen die uniek zijn voor dit model. Ook het exterieur is licht aangepast. Een luchthapper in de motorkap van carbon is onder andere toegevoegd en ook de 20 inch lichtmetalen velgen hebben we nog niet eerder gezien.

Tijdens de Autosalon van Genève zal de GranTurismo MC Stradale voor het eerst te zien zijn, evenals de vernieuwde Quattroporte die daar zijn Europese debuut zal beleven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model