Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranCabrio

Nieuws: Maserati GranCabrio

GranCabrio krijgt psychologische prijs

12.11.2009

Maserati GranCabrio krijgt psychologische prijs Maserati zet de GranCabrio voor net geen twee ton in de showroom. Daarmee hanteren de dealers een psychologische prijsstelling, want gevoelsmatig is € 199.759,- toch net even wat aantrekkelijk dan een bedrag beginnend met een “2”.

Een product kan nog duur zijn, een psychologische prijs hanteren kan net die ene klant over de streep trekken om tot aanschaf over te gaan, terwijl 'ie anders naar de buurman was gehold. Dit geldt ook in autoland, ook al beseft de koper dat het uiteindelijk verschuldigde bedrag de 'grens' met één extra accessoires meteen zal doorbreken. Een slimme zet dus van importeur Hessing om de Maserati GranCabrio net onder de twee ton in de showrooms te zetten. Het gat ten opzichte van de Ferrari California lijkt daarmee nog groter.

Drie officiële dealers
Maserati GranCabrioDe nieuwe Maserati GranCabrio heeft de Gran Turismo S met 4.7 liter V8 als basis en die beschikt over 440 pk en 490 Nm aan koppel. Of de GranCabrio dezelfde hoeveelheid aan vermogen en trekkracht meekrijgt is nog steeds niet officieel bekend gemaakt. Wanneer de bloedmooie cabriolet de showroomdrempel van de drie officiële dealers (Hessing in Utrecht, Munsterhuis in Hengelo en Driessen in Eindhoven) overrijdt is tevens nog onduidelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model