IAA 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Maserati GranCabrio

Nieuws: Maserati GranCabrio

Bella Machina!

26.08.2009

Dit is ‘m dan de cabriolet versie van de Maserati GranTurismo. De Italianen noemen hem GranCabrio. Het verlekkeren aan deze Bella Machina begint in Frankfurt en het zien en gezien worden start volgend voorjaar. Dan staat de GranCabrio bij de dealers.

Maserati gebruikt bij het aankondigen van deze GranCabrio woorden als puur, emotie, vakmanschap, rijplezier en prestaties. Vaak nemen we dit soort superlatieven met een flinke korrel zout, want logischerwijs vindt iedere fabrikant z'n modellen de allerbeste in hun soort. Concurrentie? Die hebben we niet horen we ook nog wel eens voorbij komen. Bij het zien van deze eerste officiële foto's van de GranCabrio geloven we alle woorden van Maserati meteen. Wat een Bella Machina!

GranCabrio S
Maserati GranTurismoDe GranCabrio maakt gebruik van de 4.7 liter V8 uit de GranTurismo S die 440 pk. Meer specificaties maakt Maserati nog niet bekend. Wel laat het merk weten dat de GranCabrio in tegenstelling tot zijn neef, de Ferrari California, over een inklapbare softop beschikt. Geheel volgens de Maserati-traditie. Bovendien wordt vermeldt dat de cabriolet voldoende plek aan vier personen biedt. Tot zo ver de eerst details. Meer informatie volgt tijdens de officiële onthulling op de volgende maand gehouden IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model