Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranCabrio Sport

Nieuws: Maserati GranCabrio Sport

Maserati GranCabrio Sport krijgt update

03.09.2012

In navolging van de GranTurismo Sport heeft ook de GranCabrio Sport een kleine krachtkuur ondergaan. Dankzij een nieuwe versnellingsbak schiet de Maserati nog sneller door zijn verzetten.

Ten opzichte van de huidige GranCabrio Sport laat deze nieuweling 10 pk en 10 Nm extra optekenen. De 4,7 liter V8 klokt vanaf nu 460pk en 520Nm trekkracht, goed voor een 0-100-sprintje in 5 seconden en een top van 285km/u, aldus Maserati. Gekoppeld aan de nieuwe zestraps ZF-automaat kan de Italiaan in sportmodus maar liefst 50% sneller schakelen dan voorheen. En in dezelfde stand neemt ook de koetswerkstijfheid met een volle 10% toe ten opzichte van zijn voorganger. Bovendien past het Sport Skyhook-systeem op continue basis de demping aan.

Looks
Werd de vernieuwde GranTurismo Sport nog in februari voorgesteld, de vernieuwde hete GranCabrio konden we in Moskou voor het eerst op de gevoelig plaat vastleggen. Beide modellen delen dezelfde uiterlijke kenmerken zoals nieuwe koplampen met LED-technologie en een vernieuwde voorbumper. Binnenin vinden we een sportiever stuurwiel terug alsook Poltrona Frau-lederaccenten voor pedalen en schakelflippers. Wanneer deze Italiaanse schone op de Nederlandse markt komt is nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model