Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranCabrio MC

Nieuws: Maserati GranCabrio MC

Maserati GranCabrio MC toont spierballen

24.09.2012

Maserati voegt de GranCabrio MC toe aan haar modellengamma. De uitvoering laat de spierballen van de vierzits GranCabrio extra goed voor de dag komen.

De Maserati GranCabrio MC is geïnspireerd op de GranTurismo MC Stradale en kent een evenzo sportieve en agressieve uitstraling met bijvoorbeeld een overeenkomstige voorspoiler. De achterkant wordt eveneens gekarakteriseerd door meer branie in de vorm van een grotere spoiler. Dit speciaal voor negatieve lift bij hogere snelheden. In die spoiler, die is geïntegreerd in het ontwerp van de kofferklep, is het derde remlicht geplaatst. Bij de 'standaardversie' wordt deze geleverd in dezelfde kleur als het koetswerk, maar een exemplaar van ongespoten carbon is indien gewenst ook mogelijk.

Langer
De aerodynamische aanpassingen hebben overigens tot een iets langere auto geleid. Als MC is de GranCabrio namelijk 48 millimeter langer dan de normale modellen en de GranCabrio Sport. Of er technisch ook veranderingen zijn doorgevoerd is niet bekend. We gaan er dus maar even vanuit dat de V8 voorin maximaal 450 pk weet uit te spugen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model