Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GranCabrio Fendi

Nieuws: Maserati GranCabrio Fendi

Exclusieve Maserati GranCabrio op IAA

25.08.2011

Maserati stelt op het Autosalon van Frankfurt een speciale editie van de GranCabrio voor. Dit model is ontstaan uit een samenwerking met het Italiaanse ledermerk Fendi.

Het exemplaar is uitgevoerd in een donkergrijze, drielaagse carrosseriekleur, Grigio Fiamma Fendi genaamd, met een oplichtende gouden schittering aan het oppervlak. De Pergamena Fendi houtafwerking in het interieur loopt over de breedte van het dashboard door in de portieren en komt ook terug op de bovenkant van de versnellingspook, alle in het iconische Fendi geel, net als de remklauwen en de geborduurde gele drietandemblemen op de hoofdsteunen. Het onmiskenbare dubbele F-embleem van de ledergigant voegt een sterk doch elegant kenmerk aan de GranCabrio toe. Het is terug te vinden op de stoelen, in het hart van de 19 inch Trident lichtmetalen wielen en op de dorpels.

Technisch ongewijzigd
Fendi´s meest prestigieuze leersoort is gebruikt voor details als de cover boven het instrumentarium, voor de versnellingspook en voor de profielen van de vloermatten. Het komt tevens terug in een bijpassende bagage- en accessoireset. De techniek van de Italiaan heeft Maserati voor deze gelegenheid niet aangepast . Geen probleem overigens, want de 4.7 liter V8 was al een genot. De krachtbron is trouwens standaard gekoppeld aan een automatische transmissie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model