Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Maserati Ghibli

Nieuws: Maserati Ghibli

Onder het mes vandaan: Maserati Ghibli

23.08.2017

Gut, wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer 4 jaar geleden dat Maserati de Ghibli lanceerde. Tijd voor een facelift.

Om aan te geven dat het om het faceliftmodel gaat, geeft Maserati voortaan de naam Ghibli GranLusso aan haar meest compacte zakensedan. De extra naam heeft geen verdere bedoelingen. Wel staat het voor optische veranderingen, zoals een hertekende voorbumper en grille, beide voorzien van meer chroom, alsook een lichtjes gewijzigde achterzijde. Geef jezelf gerust eventjes de tijd dit ook te ontdekken, want het gaat hier echt om een minimale facelift. Al beweert Maserati wel degelijk dat (ook) de aerodynamica van de Ghibli ermee op vooruit is gegaan.

Anticiperende koplampen
Naast de uiterlijke restyling doet de Maserati Ghibli het voortaan tevens met full LED-koplampen voorzien van zogeheten Matrix High-Beam anti-verblindingsfunctie. Eveneens nieuw zijn enkele functie waarmee Maserati zijn intrede maakt in de wereld van autonoom rijden. Maar vast meer daarover over enkele dagen vanaf de Chengdu autoshow in China. Daar beleeft de vernieuwde Ghibli GranLusso namelijk zijn debuut.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model