Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati Ghibli

Nieuws: Maserati Ghibli

Masaerati Ghibli debuteert in Shangai

02.04.2013

Op de Shanghai Motor Show zal Maserati een primeur van jewelste onder het doek vandaan toveren: de nieuwe Ghibli. Met deze compacte vierdeurs coupé zal het merk geschiedenis gaan schrijven.

De kogel is door de kerk en Duitsers: bundelt uw krachten! De Maserati Ghibli, die het moet opnemen tegen de A6, 5-serie en de E-klasse zal geschiedenis schrijven doordat het een auto is die bij de eerste oogopslag zal verbazen, aldus Maserati. "Een meesterwerk van techniek, waarin het huis van de drietand al zijn ervaring heeft toegepast", zoals de Italianen het zo bescheiden kunnen zeggen.

Dieselen
Wat we aan motorisering en nieuwe snufjes zullen vinden in de Ghibli is nog niet bevestigd, maar hardnekkige geruchten over een V6 diesel, die de eerste oliestoker van de Italianen zal worden, doen de ronde, evenals de richtprijs. Die zou voor de Ghibli rond de 75.000 dollar liggen, ongeveer € 60.000,-. Exclusief belastingen welteverstaan. Over 18 dagen meer informatie. Wij kunnen niet wachten!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model