Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati Ghibli

Nieuws: Maserati Ghibli

Dit is de Maserati Ghibli

09.04.2013

Tijdens de Shanghai Motor Show zal Maserati de Ghibli onthullen. Om ons niet langer in spanning te laten hebben de Italianen ons alvast getrakteerd op een paar foto’s.

Veel meer dan enkele officiële foto's omvat de aankondiging van Maserati's benjamin niet. Diepgaande details ontbreken nog, al wil het merk wel vast ingaan op het karakter van de Ghibli; dat zal sportiever zijn dan dat van de Quattroporte vermeldt het merk. En een dieselmotor past tegenwoordig gerust in dat plaatje, zelfs bij Maserati. De Ghibli is namelijk de eerste Maserati die verkrijgbaar zal zijn met een dieselmotor, een 3.0 liter V6 om precies te zijn. De andere beschikbaar gestelde motor is een 3.0 liter V6-benzine met turbotechnologie die er in twee versies komt. Een 8-traps automaat is standaard, evenals Q4-achterwielaandrijving. Tot slot wil Maserati nog even kwijt dat de Ghibli een zeer belangrijke auto voor hun is. De Ghibli speelt immers een beslissende rol in Maserati's groeiplan om jaarlijks 50.000 auto's te verkopen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model