Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati GanTurismo S

Nieuws: Maserati GanTurismo S

Gewrapte Maserati GanTurismo S

01.08.2011

Wij dachten dat het wrappen van auto’s al weer op zijn retour was, maar Anderson gaat er vrolijk mee door. De Maserati GranTurismo S krijgt exact dezelfde behandeling als hun Aston Martin DBS eerder.

Na enkele Duitsers en Britten pakte Anderson maar eens een Italiaanse exoot. Ditmaal geen Ferrari, maar een sportwagen van het merk met de drietand. De Maserati GranTurismo S kreeg een volledige wrapbehandeling en alsof het matzwart nog niet duister genoeg was voorzag de tuner alle accenten ook van een zwart kleurtje, gelakt dat wel. Sommige delen zijn van zichzelf al donker en dan duiden we op de vele carbondelen die deze 'Superior Black Edition' rijk is. De wielen meten overigens 21 inch en hebben een bandenmaat van 265 mm breed vóór en 295 mm achter. Het interieur doet ons meteen denken aan Anderson's voorlaatste project.

Playstation3
Maserati GranTurismo SHet interieur van de Maserati komt exact overeen met dat van 'Black Beauty'. Veel leer, veel alcantara en ook hier weer veel carbon. Veel details ook. Als contrasterend stiksel koos Anderson voor rood omdat dat perfect matcht met zwart. En hoewel je achterin de GranTurismo nauwelijks prettig kunt zitten hield het de tuner niet tegen om de hoofdsteunen van de voorstoelen van schermpjes te voorzien. Bovenop het dashboard - niet te missen - zit er ook een. Daaraan verbonden is een Playstation3 en een speciaal samengesteld audiosysteem inclusief subwoofer.

Brullen in fases
Maserati GranTurismo SEen Maserati zo toetakelen en hem vervolgens zonder meer paardenkrachten achterlaten kan natuurlijk niet. Anderson is het met ons eens. Het uitlaatsysteem werd aangepast en geoptimaliseerd voor een bescheiden 12 pk vermogenswinst. Binnenin het buizentraject is een kleppenstelsel actief dat middels een afstandsbediening geregeld kan worden. Er zijn twee standen, beide waarschijnlijk oorverdovend en de een nog luider dan de ander. Nadat ook de ECU en de katalysatoren werden getweaked leverde de GranTurismo S 492 pk (was 440 pk). Hoeveel sneller de auto hierdoor is geworden meldt Anderson niet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model