Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Maserati & Bowers & Wilkins

Nieuws: Maserati & Bowers & Wilkins

HiFi: Bowers & Wilkins van Jaguar naar Maserati

01.10.2012

Vanaf 2013 gaat Bowers & Wilkins carhifi leveren in Maserati’s. Dit is een mooie opsteker voor de gewaardeerde Britse HiFi-gigant sinds Jaguar heeft laten weten de overstap te maken naar Meridian Audio.

Dat de carhifi-systemen van Bowers & Wilkins op korte termijn in de producten van Maserati te horen zouden zijn komt niet als een verrassing. Sinds kort hebben de beide bedrijven elkaar namelijk gevonden en doen ze sindsdien aan co-branding.

Seven Notes
Wat we precies voor geluidsinstallaties kunnen verwachten in de nieuwe Quattroporte en hoogstwaarschijnlijk ook de Levante en Ghibli zal nog bekend worden gemaakt. Momenteel vestigen Maserati en Bowers & Wilkins - veelal B&W genoemd - hun aandacht op het uitrollen van hun brand partnership. Onder de noemer Seven Notes zullen de komende periode diverse events plaatsvinden in verschillende steden waarvoor 'de zeven unieke noten geproduceerd door Maserati-motoren' een bron van inspiratie is geweest. Deze unieke motorgeluiden zijn gebruikt bij het creëren van enkele exclusieve liedjes gecomponeerd en opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studios.

Jaguar kwijt
Ander carhifi-nieuws is de versterkte samenwerking tussen Jaguar en Meridian Audio. Versterkt omdat Jaguar in het verleden al een beroep deed op Meridian, maar eigenlijk gecontracteerd was aan Bowers & Wilkins. Het aantrekken van Meridian door Land Rover heeft een grotere samenwerking in een stroomversnelling gebracht tussen de beide Britse merken. In de toekomst zal dus niet enkel de XJ gevuld kan worden met geluid van Meridian, maar ook de XF, XF Sportbrake, XK en kakelverse F-type.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model