Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lumma Design CLR X 650

Nieuws: Lumma Design CLR X 650

Lumma CLR X 650 tikt af op 312 km/h

09.02.2010

Lumma Design voegt zich met de CLR X 650 toe aan het rijtje buitensporige X6-en. Als basis dient de BMW X6M die na een heftige operatie een topsnelheid kan bereiken van 312 km/h.

Lumma Design is de eerste die de BMW X6M als donorauto voor zijn creatie heeft gebruikt. Normaliter produceert deze fabriekse über-X6 een vermogen en trekkracht van 555 pk en 680 Nm. Een uitstekende basis vond Lumma die er nog eens een kleine honderd pk en honderdvijftig Newtonmeter meer uit de V8 wist te persen. Het totale geweld van de CLR X komt daarmee op 650 pk en 830 Nm. Zwaarlijvig of niet? Cijfers van dien mate zorgen voor kwieke acceleratietijden. We noemen een sprint van 0-100 km/h in slechts 4,5 seconden en een top van 312 km/h. Snel hé? Het is echter opmerkelijk dat de X6M dezelfde tijd op het traject naar honderd noteert.


De hele mikmak
Lumma Design CLR X 650Het onderhuidse geweld is kracht bijgezet met een evenzo buitensporige bodykit. De X6 is van zichzelf al een opvallende verschijning maar het deert de verschillende tuners niet om het geheel nog beter uit de verf te laten komen. Lumma Design heeft voor dezelfde aanpak gekozen als zijn voorgangers; opgeblazen bumpers, zij-skirts zo breed als treeplanken, gigantische wielen en daar waar het nog kan wat subtielere spoilers. Dagrijverlichting mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je vindt ze in strookjes van LED's helemaal onderin de voorspoiler.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model