Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus teaser

Nieuws: Lotus teaser

Lotus heeft iets in petto

22.07.2010

Teasers zijn er om het publiek te laten tasten in het duister, maar door een klein tipje van de sluier op te lichten geeft men enigszins kenbaar wat er ongeveer komen gaat. Dan Lotus. Zij verspreiden in de aanloop naar de Autosalon van Parijs een teaser met daarop vier plaatjes rondom het jaartal 1975, maar enige duidelijkheid scheppen, ho maar!

Wegwerpscheermesjes, Microsoft, David Beckham, zij ontstonden allemaal in het jaar 1975. Ook geboren in dat jaar is de Lotus Esprit, en wel voor het eerst getoond op de Autosalon van Parijs. Nu, precies 35 jaar later, staat ons opnieuw iets nieuws te wachten. Iets adembenemends van Lotus. Wat het is, geen idee. "Perhaps a new Esprit? Perhaps not. Or perhaps even more?" luidt het bijgesloten summiere persbericht. Raden mag altijd, maar uiteindelijk zullen we moeten wachten tot het moment daar is. In ieder geval maakt Lotus de belofte dat ze ons niet zullen teleurstellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model